
Stravování
Kuchyně
Stravovací provoz zajišťuje přípravu stravy jak pro pacienty, tak i zaměstnance nemocnice i cizí strávníky. Strava je připravována podle zásad správné výživy v rámci celého dietního systému, včetně speciálních dietních postupů a individuálních dietních postupů sestavených přímo „na míru“ pro jednotlivého pacienta.
Strava je podávána čtyřikrát denně a to: snídaně, oběd, svačina a večeře. Diabetickým dietám je poskytována navíc ještě druhá večeře.
Léčebnou stravu určují lékaři jednotlivých oddělení na základě klinických obtíží pacienta a je bez doplatku. Respektujeme i pacienty vegetariány.
Pokud léčba nesouvisí s onemocněním trávícího traktu a strava nijak nenaruší léčbu, pacient má možnost zvolit si stravu nadstandardní dle nabízeného jídelního lístku, která je již s doplatkem.
Léčebná strava
V ceně 250,- Kč na den je zahrnuto
- denně návštěva nutriční terapeutky
- výběr individuální nadstandartní stravy dle chuti a zvyklostí klienta
- sestavení jídelního lístku
- 100 g porce masa
- strava 4 x denně: snídaně, oběd, svačina, večeře
V ceně 300,- Kč na den je zahrnuto
- denně návštěva nutriční terapeutky
- výběr individuální nadstandartní stravy dle chuti a zvyklostí klienta
- sestavení jídelního lístku
- 150g porce masa
- strava 4 x denně: snídaně, oběd, svačina, večeře
- minerální voda 1,5 l dle výběru klienta (perlivá, neperlivá, ochucená)
Dále si pacienti mohou dokoupit saláty a to jak přílohové, tak i saláty nahrazující oběd či večeři.
Rovněž zaměstnancům je nabízena celodenní strava v rozsahu celého dietního systému. U obědů si mohou denně zaměstnanci vybrat ze dvou teplých jídel a jednoho druhu obědového zeleninového salátu. V nabídce jsou také tři druhy přílohových zeleninových salátů.
Polévka je vždy součástí oběda, nebo je nabízena jako samostatný pokrm s pečivem. Stejný rozsah nabídky platí i pro cizí strávníky.
Nabízíme odběr stravy v rozsahu denně do padesáti obědů i jiným firmám, které by projevily o naši nabídku zájem. V případě vašeho zájmu nás kontaktujte.